Goedkoop Zonnescherm

Goedkope Screens

Partners in Zonneschermen

Goedkope Zonneschermen Partners


Kom in contact met een specialist

Degalux International BV

Koopmansgoed 7
3771 MJ Barneveld
T +31 (0)342 404 130
F +31 (0)342 404 139
E info@estatezonwering.nl
KvK 24342218

Screens

Een screen is een vlakhangende zonwering, Het transparante screendoek belemmert de ‘inkijk’ maar het zicht naar buiten blijft grotendeels behouden. Opgerold is een screen bijna niet zichtbaar.

Ideaal bij woonhuizen, maar ook voor kantoorpanden. Screens voorkomen hinderlijke lichtinval op beeldschermen. Leverbaar in diverse maten en uitvoeringen, met screendoek van glasvezel.

Uitvoeringen

Estate screens zijn er in twee uitvoeringen, standaard en windvast. De profielen zijn van aluminium, dus roestvrij en weersbestendig. Standaard worden de profielen van de screens geleverd in crèmewit (RAL 9001) of in een blank/grijze tint (geanodiseerd). Andere RAL-kleuren zijn ook mogelijk.

Het doek

Het screendoek is gemaakt van een glasvezel kern met een kunststof ommantel. Oersterk, onbrandbaar en weersbestendig. Er is een grote keuze in kleuren en uitvoeringen.

Het screendoek van Bloccato, met gesealde rits, glijdt vanuit een bovenkast tussen twee verticale geleiders naar beneden. Omdat het doek vlakhangend is, ontbreekt zijdelingse zonnestraling. Een Bloccato screen is op alle standen windvast en tevens ook insectenwerend. De Bloccato is uitsluitend elektrisch leverbaar.

Bediening

Alle standaard screens (ST 85 en ST 95) zijn zowel handmatig als gemotoriseerd te bedienen. Handmatige bediening van de screens kan door middel van een bandopwinder of oogwindwerk. Zeker bij screens met grotere afmetingen is een motor aan te bevelen. U kunt het screen dan door middel van een schakelaar eenvoudig openen en sluiten. Ook afstandbediening is mogelijk. Windvaste Bloccato screen is uitsluitend te bedienen met motor met wandschakelaar of afstandbediening.

Garantie

Estate screens zijn scherpgeprijsd, maar kwalitatief zeer degelijk uitgevoerd en onderhoudsvriendelijk. Wanneer u een van de goedkope screens van Estate aanschaft, betreft het een investering voor jaren!

U krijgt 3 jaar garantie op fabricage- of constructiefouten en op alle bedieningen. De garantie omvat de levering van materialen en onderdelen, maar niet het arbeidsloon. Buiten de garantie valt schade die ontstaat door ondeskundige montage en/of gebruik.

Wij bieden een informatie brochure voor onze Screens, bent u opzoek naar een oplossing voor een goedkoop screen? Download dan onze bronchure 'Screens' of bekijk de mogelijkheden bij onze dealers.

Screens staan prima op een dakkapel

Screens staan prima op een dakkapel

Screens als zonwering, een prachtige oplossing

Screens als zonwering, een prachtige oplossing

Dakkapel voorzien van een screen

Dakkapel voorzien van een screen