Goedkoop Zonnescherm

Goedkope Terrasschermen

Partners in Zonneschermen

Goedkope Zonneschermen Partners


Kom in contact met een specialist

Degalux International BV

Koopmansgoed 7
3771 MJ Barneveld
T +31 (0)342 404 130
F +31 (0)342 404 139
E info@estatezonwering.nl
KvK 24342218

Terrasschermen

Overweegt U om een terrasscherm aan te schaffen? Dan biedt Estate zonwering u goedkope terrasschermen van goede kwaliteit! Ons ruime assortiment is leverbaar vanaf 3 tot 7 meter breed uit één stuk. Ideaal voor het overkappen van uw terras. U zit comfortabel op uw terras, heerlijk in de schaduw. Wilt u meer of minder zon? U regelt het met de uitvalshoek. Met een heater kunt u ook in voor- of najaar buiten genieten. Terrasschermen zijn leverbaar in verschillende prijsklassen (ook goedkoop!) en uitvoeringen, zowel handbediend als gemotoriseerd.

Uitvoeringen van terrasschermen

Estate terrasschermen zijn er in 5 verschillende uitvoeringen. De omkasting is van aluminium, roestvrij en weersbestendig. Standaard wordt de omkasting geleverd in crèmewit (RAL 9001). Andere RALkleuren zijn ook mogelijk.

Het doek

Het terrasschermdoek van de topmerken Swela of Dickson heeft een heel speciale behandeling gehad zodat het doek minimaal verkleurt. Er is een grote keuze aan kleuren en uitvoeringen.

Bediening

Voor terrasscherm type ST-1500 heeft u de keuze uit handbediend of gemotoriseerd. De overige schermen zijn leverbaar met een Somfy motor met wandschakelaar of Somfy motor met handzender. Dit biedt veel comfort. U kunt het terrasscherm eenvoudig openen en sluiten door middel van een schakelaar of via afstandbediening.

Garantie

Estate zonwering en terrasschermen zijn scherpgeprijsd, maar kwalitatief zeer degelijk uitgevoerd en onderhoudsvriendelijk. Het is een investering voor jaren.

U krijgt 3 jaar garantie op fabricage- of constructiefouten en op alle bedieningen. De garantie omvat de levering van materialen en onderdelen, maar niet het arbeidsloon. Buiten de garantie valt schade die ontstaat door ondeskundige montage en/of gebruik.

Wij bieden een informatie brochure voor onze terrassschermen, bent u opzoek naar een oplossing voor een goedkoop terrasscherm? Download dan onze bronchure 'Terrasschermen' of bekijk de mogelijkheden bij onze dealers.

Terras Scherm

Combinatie van een prachtig terrasscherm en markies

Extra breed Terrasscherm

Een terrasscherm waar u heerlijk onder kunt zitten

Twee zijdelingse terrasschermen

Een mooi afgewerkt terrasscherm