Goedkoop Zonnescherm

Goedkope Uitvalscherm

Partners in Zonneschermen

Goedkope Zonneschermen Partners


Kom in contact met een specialist

Degalux International BV

Koopmansgoed 7
3771 MJ Barneveld
T +31 (0)342 404 130
F +31 (0)342 404 139
E info@estatezonwering.nl
KvK 24342218

Goedkope uitvalschermen en markiezen

Een uitvalscherm of markies is ideaal voor de zonkant van huis of kantoor. Dit type zonwering kan tegen een stootje en is ook geschikt voor een winderige omgeving. De uitvalshoek is variabel, u regelt zelf de lichtinval.

Een zonnescherm is zeer gezichtbepalend. Vooral markiezen versterken in hoge mate de karakteristieke uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Bent u op zoek naar een goedkope, maar kwalitatief goede zonwering? Estate Zonwering biedt een ruime keuze in uitvoeringen en prijsklassen.

Gesloten cassettesysteem

Uitvalsschermen typen ST-100 en ST-200 hebben een gesloten cassette systeem. Als de zonwering is opgehaald, is er niets van het doek te zien. Dit beschermt het doek optimaal tegen alle weersomstandigheden. Estate uitvalsschermen zijn zeer eenvoudig te monteren met de bijgeleverde montagesteunen.

Uitvalarmen voor Uitvalschermen

Onze uitvalschermen zijn standaard uitgerust met een windvaste geschoorde arm. Deze is zeer geschikt voor omgevingen met veel wind, en zijn uiteraard leverbaar in alle uitvalsmaten.

Wanneer u over een geven beschikt waar een specifieke doorloophoogte noodzakelijk is, bieden wij een oplossing op basis van een duplex glijarm. De windvaste geschoorde balkonarm wordt veelvuldig gebruikt op balkons.

Doek voor uitvalscherm of markies

Swela en Dickson zijn topmerken wanneer het doelen voor uitvalschermen of markiezen betreft. De speciale behandeling zorgt er voor dat het doek vrijwel niet verkleurt. Zelfs de goedkope uitvalschermen zijn al beschikbaar met doeken van deze topkwaliteit!

Bediening

Al onze uitvalschermen en markiezen zijn handmatige of elektrische te bedienen. Elektrische bediening door middel van een schakelaar of handzender biedt veel comfort. Dit is zeker aan te raden bij grotere afmetingen. Er zijn al kwalitatief goede bedieningen bij de goedkopere uitvalschermen beschikbaar.

Garantie

Estate zonwering, uitvalschermen en markiezen zijn scherp geprijsd, maar kwalitatief zeer degelijk uitgevoerd en onderhoudsvriendelijk. Het is een investering voor jaren.

U krijgt 3 jaar garantie op fabricage- of constructiefouten en op alle bedieningen. De garantie omvat de levering van materialen en onderdelen, maar niet het arbeidsloon. Buiten de garantie valt schade die ontstaat door ondeskundige montage en/of gebruik.

Wij bieden een informatie brochure voor onze Uitvalschermen en Markiezen, bent u opzoek naar een oplossing voor een goedkoop zonnescherm? Download dan onze bronchure 'Uitvalschermen en Markiezen' of bekijk de mogelijkheden bij onze dealers.

Een uitvalscherm neemt weinig ruimte in

Een uitvalscherm neemt weinig ruimte in

Uitvalschermen rondom het huis

Uitvalschermen rondom het huis

Een markies en gezelligheid gaan goed samen

Een markies en gezelligheid gaan goed samen